Pincha aquí para trasladarte a la página principal de este sitio

 
     

Pincha aquí para volver a la portada de padrinos

 

 

Sponsorproject voor
kinderen met OI

 
 
     
     
 

Hoe we te werk gaan

Onze coördinatrice heet Coty en is zelf van Argentijnse origine. Coty onderhoudt het contact met de verschillende OI verenigingen in Latijns-Amerika. Van hen krijgt ze te horen of er kinderen zijn die onze hulp nodig hebben. Ikzelf (María uit Spanje), breng potentiële sponsors in contact met Coty die hen dan informatie stuurt over de kinderen. Wanneer iemand besluit sponsor te worden dan bekijk ik samen met de sponsor wat de beste manier is om het geld van de sponsor op de plaats van bestemming te krijgen. Als het geld aankomt bij de OI vereniging dan informeert deze  de sponsor dat het geld is aangekomen en de familie van het kind dat de behandeling gestart kan worden. Als de behandeling gegeven is dan informeert de OI vereniging ons daar over en wij op onze beurt informeren de sponsor dat de behandeling is uitgevoerd. De sponsor en het kind kunnen ondertussen via de post of op een andere wijze met elkaar communiceren als ze dat wensen.

Soms heeft een kind niet langer een behandeling nodig. (Een behandeling met bisfosfonaten wordt bijvoorbeeld doorgaans gestopt wanneer de botdichtheid een normale waarde heeft bereikt). In die gevallen zoeken we een ander kind dat de hulp hard nodig heeft en stellen de sponsor voor dat kind te gaan helpen. Indien een sponsor op een gegeven moment niet langer in staat is om te sponsoren of indien hij niet langer aan het programma deel wil nemen zoeken we een nieuwe sponsor voor het kind.

We hebben nog steeds kinderen die sponsors nodig hebben om hun medicijnen te betalen, voor fysiotherapie en om hulpmiddelen te kopen. We hopen voor al deze kinderen sponsors te vinden. Eenmalige donaties worden soms ingezet om de kosten voor een kind voor een jaar behandeling te betalen.

 

Pincha aquí para subir

E-mail: padrinos@osteogenesis.info